Waarom zijn er zoveel verschillende mulchmaaier?

Emma Koster

Omdat de maaier een goede maaier is!

In het begin vond ik mulch maaier niet echt leuk omdat het een ontwerpfout had - ik bedoel, ik kocht het in een zeer hoge prijs! De maaier had een zeer lange handgreep en het was niet erg wendbaar. Het belangrijkste voordeel van mijn eerste maaier was het vermogen – het maakte maaien een hele opgave, maar voor mij maakte deze maaier het makkelijker omdat ik veel kon maaien, maar het is ook vanwege de zeer krachtige motor die ik moest gebruiken – de motor met 5-cilinder dieselmotor. Dus de eerste keer dat ik mulchmaaier gebruikte, kostte het me een minuut om zo'n 200 meter te maaien en deze maaier was vrij eenvoudig te gebruiken, maar na een paar weken begon ik het te haten - de motor was niet zo sterk en het belangrijkste nadeel van deze maaier was dat ik er om de paar keer uit moest stappen en de maaier moest vervangen omdat hij beschadigd raakte. Ik vond deze maaier dus helemaal niet leuk.

Toen had ik het idee om zelf een maaier te bouwen om mijn maaivaardigheden te verbeteren en dat deed ik!

Ik koos voor een maaier met dezelfde kracht als mijn eerste maaier, dus kocht ik een nieuwe maaier. Deze maaier heeft dezelfde motor, dus ik heb hem nog krachtiger gemaakt. Nu kan ik tot 3.500 meter per dag maaien, wat erg belangrijk is.

Het beste kenmerk van deze maaier is dat hij niet erg groot is – ik kan zonder problemen 3.500 meter maaien. Mijn maaier weegt iets meer dan 1.000 kg.

Maar het heeft nog steeds veel onderdelen en de componenten zijn zeer kwetsbaar en moeten vaak worden gereinigd. En de onderdelen moeten opnieuw worden gelast elke keer als ik geen reparaties, dus de reparatie tijd is erg lang.

Omdat ik veel klanten heb en veel van hen willen maaien, moet ik veel leveringen doen. Dit onderscheidt het opvallend van andere artikelen zoals Meertraps Centrifugaalpomp. Hiervoor moet ik veel onderdelen bestellen die ik moet dragen. Dit kost me veel geld, vooral met de onderdelen die erg zwaar zijn, zoals het accupakket.

Ik zou een grotere en duurdere maaier van je kunnen kopen, maar dat bevalt me niet. Dus ik heb deze blog gevonden en ik wil graag mijn ervaring te delen met andere mensen. Als u geïnteresseerd bent in deze en wil me steunen en krijg een aantal grote mulch maaier voor jezelf of voor uw familie, u zich abonneren en deel dit bericht met je vrienden. Heel erg bedankt, Emma Koster

Mulch-maaier-makes-good-mulch-maaiers-oplossingen

Als maaier liefhebber ik hou echt van mijn tuin maaien, maar ik heb een probleem: Mijn gazon heeft mulch om het te laten groeien in een gelijkmatige en gezonde manier. Dit geldt vooral als ik maai 's nachts. Ik heb geen idee wat te doen totdat ik lees de maaier eigenaren blog. Ik besloot om een diepe duik te nemen en lees door elke post in de mulch maaier gemeenschap.

Voordat ik de antwoorden begon te vinden, moest ik de vraag vinden. Waarom worden mulchmaaier mulchmaaier genoemd? Dus ik groef voor mezelf! Hier zijn mijn top tien suggesties om te helpen bij het verbeteren van uw gazon.

1) Behoud van de bodem. Wanneer u uw werf maait zal het helpen om uw grondkwaliteit te handhaven.