contacteer mij

Emma Koster

Contact opnemen

Ik ben erg klein en heb hulp nodig met mijn Engels. Ik ben een leraar Engels en ik kan hier veel fouten maken. Laat het me weten uw ervaring met deze blog.

Ik beantwoord graag uw vragen over mulchmaaier in het Engels. Ik hoop dat u zult genieten van mijn blog. Klik op het volgende om mijn antwoorden te lezen. De mulchmaaier naar keuze Mulchmaaier voor uw tuin De mulchmaaier (ook bekend als mulchmaaier) is een handig hulpmiddel voor tuinders die te maken hebben met een hard en nat oppervlak. Het wordt gebruikt voor het verminderen van het aantal natte bladeren, of om bomen te snoeien die teveel gebladerte of grote takken hebben. Ik gebruik een 2" mulch maaier met een 12" wiel. U de details van mijn mulch maaier op de foto zien. Het wiel is een eenvoudig stuk hout dat werd gebruikt in het houts molding proces.

Als u contact met mij wilt opnemen en laat het me weten over mulch of een goede site vindt u om maaier of een mulch maaier te helpen, laat dan een reactie hieronder.

Hier is een link naar de nieuwste editie van Mulch Mamaa! Als u wilt lezen wat er al maanden gepost, u dat hier vinden. De meest recente mulch artikelen zijn aan de rechterkant, en u de archieven lezen aan de onderkant van de pagina. Mijn man en ik hebben onze mulch maaier voor meer dan 40 jaar, en we zijn erg dol op het gegroeid. De kracht van onze machine is zo groot dat je de achtertuin, het park, de tuin en de golfbaan allemaal tegelijk maaien. In feite, mijn man zegt dat onze mulch maaier is eigenlijk meer van een grasmaaier voor ons dan een mulch maaier! Hier is een snelle primer op mulch: 1. Mulch is het afvalproduct dat overblijft van de plantengroei. De grond in uw tuin of park bestaat meestal uit plantaardig materiaal.

Opening Hours